Podzim sice ještě neudeřil jak to umí (díky bohu za ty dary), ale už máme vyvolaný první kinofilmy, který se profotily letošním jarem počínaje.
35mm bude taková nepravidelná rubrika, kde se poohlídnem někdy víc zpět, někdy míň… podle toho jak rychle se fotí a jak rychle se volá 🙂
V první galerce nás čeká pár fotek z cyklovýletu do Českosaského Švícarska. Klasicky se mělo jet dif né na měsíc a asi v 20ti lidech. Nakonec jsme jeli 3 a na tři dny s využítím státních svátku v červenci.
Složeni Kuba Najman, Marek Wojáček a David Válek. Někdo vzal brašny, někdo bágl a ve štředu ráno se vyjelo z Liberce a konec byl v České Kamenici. Jídlo u číňanů na námku, projíždka městem, vynesení kol na nedalekou skalní vyhlídku a popojetí asi 10 km za město ne přespávačku u bunkru v lese. Ve čvrtek vjíždíme do národního parku, celý projíždíme směrem na sever a končíme asi 15km za českou hranicí u zatopeného lomu. Super koupačka přes všechny zákazy kolem a přespávačka u krásnýho menhiru pod plachtou kvůli dešti. V pátek kousek Německem a vjíždíme opět do národního parku, dojedeme do Hřenska, pak až k vodě, přívozem na druhý břeh a po cyklostezce do Děčína. Zde projedeme město, koupíme si lístky na vlak ať je klid, pak vykoupíme skoro celej Albert, všechno sníme a vykouříme na skalní vyhlídce nad městem a pak jen sednem do vlaku a spokojen plný dojmů jedem dom motorákem. 3 dny a cca 210 km.

Bylo to super a asi něco podobného padne ještě možná letos na podzim. No uvidíme…

 

Kuba.